Simula Research Laboratory

Simula kommer til oss tirsdag 12. mars for å holde en bedriftspresentasjon for tredjeklassinger. Presentasjonen er i Store auditorium på Høyteknologisenteret klokken 16:15. Etter presentasjonen blir knallgod burger på Inside. Her blir det to 250-grams burgere å velge mellom, og trenger du vegetar/glutenfritt er det også tilgjengelig.

simula_logo_RGB

Klikk her for å melde deg på! (merk: presentasjonen er i utgangspunktet kun for tredjeklassinger på bachelor og de på første året på master)

Simula Research Laboratory er et internasjonalt anerkjent IKT-forskningssenter som ligger på Fornebu utenfor Oslo. Vi har ledige sommerjobber innen feltene nettverk og media, software engineering og vitenskapelige beregninger. Vi søker etter dyktige studenter som kan programmere, og som kan tenke seg å starte en forskerutdanning med en mastergrad veiledet av forskere hos oss. For spesielt godt egende studenter vil det være videre utdanningsmuligheter i systemet. I tillegg til forskerutdanning lanserer vi et tilbud for gründere, hvor lokaler og ressurser stilles til rådighet for lovende entrepenører, og hvor mentoring fra næringslivet blir en sentral komponent. Vi kommer i bedriftspresentasjonen kort til å presentere Simula, forskningsaktiviteten i senteret, og gå litt mer i dybden på enkelte, spennende prosjekter.

simulaadA4_Layout5_JW

(Trykk for større versjon)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>