Bedriftspresentasjon med foredrag og middag: BEKK, 19. september

Hei alle sammen! Torsdag 19. september får vi igjen besøk av BEKK Consulting!

Tidligere har BEKK arrangert Robocup, kurs i Ruby og utvikling for Windows Phone, og disse presentasjonene har alltid vært interessante. Også denne gangen blir det presentasjon av selskapet, pluss et interessant faglig foredrag: Holger Ludvigsen, fagleder for programmeringsspråk i BEKK, vil gi et foredrag om fotorealistisk 3D-ray-tracing med HTML5 ved hjelp av WebGL.

Etter presentasjonen reiser vi tradisjonen tro med buss til Chilibar på Nordnes, hvor det blir servert tapasmiddag og drikke. Både under og etter middagen blir det som vanlig mulighet til å mingle med BEKKs representanter og diskutere IT-konsulentfaget, samt muligheter for sommerjobb og karriere. Vi anbefaler alle nye og gamle studenter å benytte seg av denne muligheten til å se næringslivet på nært hold.

Husk å reservere plass i god tid, siden det rom regel er stor pågang på BEKK sine presentasjoner. Ekstra bacondadler til middagen er bestilt.

Oppmøte er klokken 16:15 utenfor Store auditorium i 2. etasje på Høyteknologisenteret, torsdag 19. september. Velkommen!

Klikk her for å melde deg på!

Geir Smestad
Bedriftsansvarlig

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>