Bedriftspresentasjon med workshop og middag: Accenture, onsdag 9. oktober

Hei alle sammen!

Onsdag 9. oktober får vi besøk av Accenture!

Accenture stiller workshop der vi skal løse et case i grupper. Caseløsning blir mer og mer vanlig i jobb-intervju, og du møter det også ofte i intervju til sommerjobber.
Formålet med kurset er å gi deg som student trening i hvordan man angriper en caseoppgave i en intervjusituasjon. På kurset vil du få utfordret deg i løsning av en caseoppgave tilsvarende det Accenture benytter i ansettelsesprosesser. Kurset vil vare i ca. 2 timer hvor deltakerne skal løse caset i grupper og presentere det for ansatte i Accenture. Deltakerne vil få oppfølging og hjelp til løsning av caset underveis, samt utfyllende tilbakemelding på valgt løsning og presentasjonsteknikk. Les deg gjerne opp på hva caseløsning er.

Etter 2 timer fortsetter vi videre ut for en bedre middag og mulighet til å slå av en prat med Accentures representanter om hvordan det er å jobbe i Accenture, samt muligheter for sommerjobb og karriere.

Fakta om Accenture

Accenture er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innenfor rådgivning, teknologi og outsourcing. Vi leverer nyskapende løsninger og samarbeider med kundene, slik at de kan realisere sine visjoner og skape verdi for seg selv. Med vår omfattende bransjeekspertise, våre globale ressurser og vår erfaring innenfor konsulentvirksomhet og driftsutsetting kan vi mobilisere de riktige menneskene og den nødvendige kompetansen for å hjelpe våre kunder til å bli virksomheter med høy prestasjonsevne. Med 257.000 ansatte i 54 land hadde Accenture en omsetning på 27,9 milliarder dollar i regnskapsåret som ble avsluttet 31. august 2012. I Norge var omsetningen på 1,63 milliarder kroner i samme periode. Besøk oss på www.accenture.no.

Sommerjobb hos Accenture

Les mer om sommerjobb på Accenture sine nettsider.
NB! Søknadsfrist 11. oktober.

Påmelding

Arrangementet er i utgangspunktet åpent for de som er på 3. , 4. eller 5. trinn.

NB! Begrenset antall med plasser. Vær rask!

Oppmøte er klokken 16:15 utenfor Store auditorium i 2. etasje på Høyteknologisenteret, onsdag 9. oktober. Etter workshopen spiser vi kinamat på China Palace på Torgallmenningen. Velkommen!

Klikk her for å melde deg på!

Marit Hellestø, Espen Johnsen, Geir Smestad og Livar Bergheim
Bedriftskomité

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>