Bedriftspresentasjon: Mnemonic, torsdag 24. oktober

Heisann folkens! Torsdag om en uke kommer mnemonic på besøk. Mnemonic driver med IT- og informasjonssikkerhet, og kommer til å holde et interessant foredag om den operative delen av virksomheten i deres Security Operations Center. Her jobber analytikere døgnet rundt med å overvåke nettverkstrafikk. Mnemonic forteller også litt om hvilke dataangrep som brukes i praksis. Anbefaler spesielt alle med interesse for praktisk informasjonssikkerhet å komme på presentasjonen, da mnemonic er ett av de største selskapene i Norden som driver med dette.

Presentasjonen starter 16:15 torsdag 24. oktober i Store auditorium i 2. etasje på Høyteknologisenteret. Etter presentasjonen stikker vi på TGI Fridays og spiser. Påmelding er bindende, og du må være påmeldt for å være med på presentasjon og mat. Presentasjonen er i utgangspunktet bare åpen for 3., 4. og 5.årsstudenter, men ta kontakt hvis du er på et lavere årstrinn og dette er noe som virker spesielt interessant. Kun 30 plasser, så meld deg på ASAP hvis du vil være med.

Om mnemonic

mnemonic_logo.jpg

Mnemonic er et av Nordens ledende informasjons- og IT-sikkerhetsselskap. Siden oppstarten sommeren 2000 har mnemonic opparbeidet seg en betydelig markedsandel innenfor informasjon- og IT-sikkerhetsmarkedet i Norden, og er i dag det største rene informasjon og IT-sikkerhetsmiljøet i Norge. Vi leverer produkter og tjenester til de største virksomheter innen privat og offentlig sektor, og er i dag 130 fagpersoner med kontorer i Oslo, Stavanger, og Stockholm.

 

Klikk her for å melde deg på!

Espen Johnsen og Geir Smestad
Bedriftskomitéen, Fagutvalget for Informatikk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>