Bedriftspresentasjon: Simula, onsdag 20. november

Hei alle sammen! Nå kommer semesterets siste bedriftspresentasjon, like før eksamenstiden legger sin klamme hånd over instituttet.

Onsdag den 20. november kommer Simulaskolen (Simula School of Research and Innovation), representert ved leder Molly Maleckar. Simulaskolen tilbyr mastergrader og doktorgrader innenfor anvendt forskning, og er et aktuelt alternativ både for bachelorstudenter som vil studere ved en annen institusjon, og for folk med fullført mastergrad som er interessert i å ta doktorgrad. Doktorgradsstillingene er etter det jeg forstår betalte, på samme måte som ved UiB.

Etter presentasjonen stikker vi på Egon og spiser en god middag. Presentasjonen er i utgangspunktet for 3-5.årsstudenter, men hvis du synes dette høres interessant ut og er glad i datamaskiner og programvareutvikling, er det ikke noe i veien for å få plass selv om du er på et lavere årstrinn. Ta i så fall kontakt.

Merk: Simulaskolen har ledige sommerjobber, og er veldig interesserte i kandidater til disse. Frist for søknad til sommerjobb, som kan finnes på nettsiden til Simula, er 15. desember. Alle som er interessert i sommerjobb og er dugelige programmerere, oppfordres til å sende søknad.

Oppmøte er i Store Auditorium i 2. etasje på Høyteknologisenteret, klokken 16:15.

Klikk her for å melde deg på!

Vel møtt ;)
Bedriftskomitéen v/Geir

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>