Bedrifspresentasjon med BEKK, 7 september

bekk

 

Velkommen til foredrag og bedriftspresentasjon med BEKK. Arrangementet starter med en kort presentasjon av BEKK og hvordan det er å jobbe her. Deretter byr vi på et lett faglig innlegg med tittelen ‘Introduksjon til Web-teknologi’. Hele opplegget vil vare ca 1 time, og etterfølges av mat og drikke på Jacob Aall Barasserie & Bar.

Påmelding: Påmeldingen er i første omgang åpen for alle. Trykk her for påmelding (40).

Program: 

  • 16:15 Bedriftspresentasjon med BEKK på høyteknologisenteret.
  • 17:15 Buss går fra Høyteknologisenteret.
  • 17:30 Buss ankommer Jacob Aall Barasserie & Bar hvor det blir mat og drikke.

Når? Mandag 7. september kl 16:15

Hvor? Jacob Aall Barasserie & Bar, Småstrandgaten 3, 5014 Bergen.

Buss: Bussen forlater hovedinngangen til Høyteknologisenteret i Bergen, Thormøhlensgate 55 (Institutt for Informatikk) kl 17:15.

Introduksjon til Web-teknologi: Web-en har gått igjennom mange endringer i løpet av de siste 24 årene, og i dag bruker vi det hver dag til alt mulig. Til og med mer enn vi noen ganger tror. Men hvordan er det egentlig det fungerer og hvilken teknologi ligger bak? I dette introduksjonskurset vil vi se hva HTTP er og undersøke hvordan nettsider blir laget med HTML, CSS og JavaScript.

Om BEKK: BEKK er Norges sterkeste fagmiljø innen IT og teknologi. Vi gjennomfører prosjekter for store private og offentlige virksomheter innen strategisk rådgiving, utvikling av IT-systemer og design av digitale tjenester. Ønsker du å vite mer om oss? Sjekk ut www.bekk.noopen.bekk.no, og facebook.com/bekkconsulting.

Trykk her for påmelding (40)

Vel møtt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.