Bedriftspresentasjon Bouvet, torsdag 14.04

Torsdag 14. april inviterer Bouvet til bedriftspresentasjon i Humlekjelleren ved Hansaparken. Presentasjon er i første omgang åpen for 3-5. årstrinn. Bouvet er et norsk konsulentselskap med avdeling i Bergen, som jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen.

Oppmøte utenfor Høyteknologisenteret kl.16:15.

Programmet:

       16:30 Ankomst Hansaparken

       17:00 Mat

       17:00 Presentasjon Bouvet

       17:45 Microservices –korleis endrar det måten vi jobber på? – Njål Nordmark

       19:30 Du er også en designer –  Erle Krøger

       20:30 Quiz

 

Microservices – hva er det og hvordan endrer det måte vi jobber på?

Ein trend i dag er at ein endrar fokus frå store, lagdelte applikasjonar, til applikasjonar som har veldig snevre ansvar, såkalla microservices.

Tatt til det ekstreme, landar ein på det som vert kalla microservice-arkitektur. Her ofrar ein enkelheita ved å ha éin applikasjon (monolitten) til fordel for fleire enklare enkelttenestar som kan driftast, skalerast og deployast separat. Njål vil snakka om korleis bruk av microservices endrar eiarforholdet til problemet/bedrifta for alle frå drift til utviklarar til testarar.

 

Du er også en designer 

Mange ser på design som kreativt arbeid, helt løsrevet fra hva programmererne driver med. Jeg er her for å fortelle deg at du allerede er en designer – og jeg kan gjøre deg til en bedre designer! Lær noen enkle triks og teknikker som vil gjøre dine prosjekter enda bedre.

For påmelding : http://goo.gl/forms/kyHynlgVFb

Leave a Reply

Your email address will not be published.