Bedriftspresentasjonen med Microsoft University torsdag 29. januar

På torsdag kommer Microsoft University med to partnere, ATEA og Firstpoint.

 

Program

Presentasjon av Microsoft University

Presentasjon av ATEA

Presentasjon av Firstpoint

 

HVOR
Presentasjon og foredrag på Store auditoriet på Høyteknologisenteret.
Mat og drikke ved kantinen.

 

NÅR
Torsdag 29.01.15 kl. 16:15

 

Trykk her for påmelding!

MSFT_logo_rgb_C-Gray_D

INFO:

Vil du ha en kickstart på din karriere?

Microsoft University kan være DIN mulighet til å realisere karrieredrømmen!

 

Microsoft University er et utdanningsprogram som drives av Microsoft for Microsoft sine partnere. Programmet består av et intensivkurs (5-6 uker) der du får opplæring og sertifiseringer med full lønn. Deretter går du rett ut i fast jobb hos en ledende norsk Microsoft –partner. Med Microsoft University vil du ikke bare få en jobb i en dynamisk bransje i utvikling, men også en kompetanse som vil være ettertraktet i mange år fremover.

For en MSU kandidat dreier det seg ikke bar om faglig utvikling, det er også en nettverksarena hvor mange av morgendagenes fremste IT-hoder møtes. Man bygger nettverk, relasjoner og vennskap – både profesjonelt og personlig. Alle som blir ansatt av våre partnere gjennom MSU går rett inn i jobb som konsulenter eller utviklere etter endt opplæring. Microsoft University har gitt over 500 nyutdannede en kickstart på karrieren. Disse har gjennomført MSU og jobber i dag hos noen av Microsoft mest spennende partnere. Vi tilbyr i år 7 ulike spesialiseringer; SharePoint, Utvikling/.net, Cloud OS – Infrastruktur, Dynamics AX, Dynamics CRM, Dynamics NAV og Business Intelligence.

 

Vi ser etter deg som er nyutdannet med minimum 3 års høyrere utdannelse, gode resultater og interesse for ett eller flere av følgende områder; Informatikk, datateknikk, programmering, infrastruktur, spilldesign, spill – programmering, app – utvikling, webutvikling, informasjonssikkerhet, kommunikasjon og informasjonsteknologi, E-business, digitale medier, IT-økonomi, finans, økonomi og administrasjon.

 

Det er fortløpende opptak med søknadsfrist 28.februar 2015. Les mer her: www.microsoft.no/university

Leave a Reply

Your email address will not be published.