Bedriftspresentasjon hos Bouvet – Påmelding åpnet

Påmeldingen til Bouvet sin bedriftspresentasjon 6. februar er nå åpnet:

Påmelding

Bouvet er et norsk konsulentselskap som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer. Bouvet designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon.

Til sammen er vi over 1100 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger og antropologer. Du finner oss i de fleste bransjer, på langsiktige avtaler eller i prosjekt.

Bouvet leverer løsninger som blant annet bidrar til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen.

16:30- Ankomst Solheimsgaten 15 – Bouvet sine lokaler i Bergen

17:00- Mat

17:00- Presentasjon Bouvet – Øyvind

17:45- IoT for begynnere – karrieretesteren Mystic – Gry Leirgulen Nagel

Hør om hvordan vi har laget en karrieretester, en selvdesignet maskin som er laget ved hjelp av Arduino, Bergen Makers, vårt eget verksted og mye lidenskapelig entusiasme innen programmering og design.

19:30- Augmented Reality – Reidar Liabø

Augmented Reality, eller utvidet virkelighet, er teknologi som kombinerer data fra den fysiske verden med andre data, som grafikk og lyd. Her ligger det mange muligheter fremover til å forbedre eller lage helt nye systemer. Hør hva vi i Bouvet har erfart når vi har bygget vår egen app til denne dagen, og hva vi mener er viktig å vite.

20:30- Quiz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.